- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 5 |
Okurka salátová | 100 |
Rajčata | 100 |
Bujón průměr (hotový) | 60 |
Kuskus (v suchém stavu) | 30 |
Žampiony marinované s koprem (Bonduelle) | 200 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1176 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Připravte kuskus běžným způsobem, tj. zalijte bujonem a nechte tekutinu vsáknout. Poté vmíchejte pokrájenou zeleninu a nakonec i celé žampiony ( nálev ne). Dá se udělat i zeleninový salát a žampiony pouze vmíchat do kuskusu. Tuto variantu upřednostňuje má dcera, protože nemá ráda teplou zeleninu :)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.